Aer conditionat Fujitsu

Fujitsu General este prezent in domeniul aparatelor de aer conditionat din 1960, cand a introdus prima generatie de racitor de aer montat pe geamuri în Japonia. In 1971, a inceput sa comercializeze aparate de aer condiționat în Kuweit, unde temperatura exterioara depaseste 50 ℃ in timpul zilei. In acest mediu dificil, aparatele de aer conditionat Fujitsu au functionatbine si au stabilit marca din aceasta tara din Orientul Mijlociu.

In ultimele sase decenii, Fujitsu a dezvoltat si utilizat o serie de tehnologii inovatoare pentru a face aparatele de aer conditionat sa functioneze in orice mediu si cu mai multa eficienta. Toate aceste eforturi sustinute au transformat Fujitsu  intr-unul dintre cele mai importante branduri din Europa, Japonia, Orientul Mijlociu si Oceania pentru sisteme de aer conditionat. Astazi, Fujitsu isi extinde afacerea si pe pietele americane si asiatice.

Odata cu cresterea cererii de aparate de aer conditionat la nivel global, Fujitsu si-a extins oferta de produse pentru a include aparate de aer condiționat rezidențiale compacte, aparate de aer conditionat comerciale și aparate de aer conditionat cu flux variabil de agent frigorific (VRF) pentru cladiri mari.

Fujitsu lucreaza la dezvoltarea mai multor modele de aer conditionat pentru a satisface nevoile diverse ale clientilor din intreaga lume si pentru a dezvolta tehnologii de baza mai sofisticate pentru aparatele de aer conditionat pentru a aborda problema incalzirii globale. Obiectivul Fujitsu este sa continue sa dezvolte produse care sa ofere o eficienta energetica mai mare si sa ofere clientilor medii de viata confortabile.

Video prezentare companie